InnerYin AANBOD

PERSOONLIJKE GROEI door ZELFCONTROLE

#1 Stresshantering 

Je kan je keuze maken door op de betreffende knop te klikken.

#1 Stresshantering

- Waarschuwing over Yin Yoga -"Yin yoga is hélemaal anders dan gewone yoga!?! Ik had het actiever verwacht. Nochtans heb ik wel van de les genoten & ze heeft me helemaal tot rust gebracht."

Dit is dé standaard reactie die ik krijg van mensen die nieuw zijn bij Yin Yoga, dus voor jezelf uitproberen is de enige optie. Maar daar moet je natuurlijk wel open voor staan...

Yin Yoga - Try Out -


Leer Yin Yoga kennen en ervaar het effect op jou.

Kom in verbinding met jouw innerlijke rust & ontwaak in zachtheid voor jezelf.

ZELFCONTROLE #1 STRESSHANTERING

Yin Yoga - Deep -Probeerde je reeds Yin Yoga? Wil je graag meer? Dan is deze 8-delige lessenreeks met LEVENSLANG toegang iets voor jou!

Kom in verbinding met jouw innerlijke rust, ontwaak in zachtheid voor jezelf & leer jouw grenzen aanvoelen & stellen

ZELFCONTROLE #1 STRESSHANTERING

Betaling enkel met Visa of Mastercard!!!

Leen De WitteAls trainer en coach in persoonlijke groei brengt Leen je in verbinding met je innerlijke rust, de werking van je brein en je natuurlijke authentieke vrouwelijke kracht. Haar hele leven staat in het teken hoe het mogelijk is om een maximale zelfcontrole te bekomen, te behouden en daardoor de beste versie van jezelf te worden? Als enthousiast yin yoga instructeur doet ze aan stresshantering, als emotioneel mindset coach leert ze jou hoe je brein efficiënt te gebruiken en als vrouwelijkheidstrainer leert ze jou hoe in je natuurlijke authentieke vrouwelijke kracht te staan. Leen volgde wereldwijd ontzettend veel opleidingen; ze is o.a. ook gelukscoach & life coach. Kortom ze is jouw ideale gids naar meer zelfcontrole.
Van harte welkom in onze community!